Budapest III. ker., Kiscelli utca 16. sz. 3/13.

Ár: 49.9 millió Ft

Alapterület

Alapterület

66 nm

Szobák

Szobák

3

Emelet

Emelet

3.

Állapot

Állapot

felújítandó

Eladásra kínálunk Óbudán, a Kiscelli utca 16. szám alatti társasházban egy

– 66 nm alapterületű
– 3 szobás (külön nyíló)
– 3. emeleti (liftes)
– világos
– tehermentes
– AZONNAL KÖLTÖZHETŐ
– felújítandó
– csendes lakást!

Fenntartása:

A közös költség 18.800,-Ft/hó. A radiátorok egyedi hőmennyiségmérő órával vannak felszerelve, a távfűtés, valamint a melegvíz általánydíja ~12.000,-Ft/hó. A konyhában található gáztűzhely havi használata fix 2.000,-Ft.

Az ingatlan leírása:

A lakás egy 1980-as években épült tíz emeletes társasház 3. emeletén található, a szobák ablakai nyugati fekvésűek. A lakóközösség kiváló, a társasház megtakarításokkal rendelkezik. A lakás belmagassága szabványos-2,5 méter. Pár évvel ezelőtt az ablakok cseréje megtörtént (műanyag), mindegyik redőnyös és szúnyoghálós. Ugyanekkor cserélték a bejárati ajtót biztonsági ajtóra. A lakásban még a régi villanyvezetékhálózat fut. A felszerelt 3 db hűtő/fűtő klímákhoz új vezetékek lettek behúzva, valamint az elektromos biztosítéktábla is ki lett cserélve. A ház panelprogramban nem vett részt. Az emeleten a hat lakáshoz egy 5 nm-es közös tároló tartozik.

A lakás bútorozatlanul azonnal birtokba vehető!

Környék és közlekedés:

Pár perc sétára fut az 1-es villamos, valamint a 9-es busz vonala mellyel a város főbb csomópontjai gyorsan megközelíthetőek. A környék ellátottsága kiváló, hiszen élelmiszerboltok (Stop-Shop/Praktiker, stb.), valamint óvoda, iskola, gimnáziumok, játszóterek, piac, egészségügyi szolgáltatások, kórházak, parkok csak egy karnyújtásnyira helyezkednek el!

Ha megtekintené, vagy kérdése volna, hívjon bizalommal, állok szíves rendelkezésére!