Budapest III. ker., Rózsadomb utca 36.

Ár: 199 millió Ft

Alapterület

Alapterület

335 nm

Szobák

Szobák

9

Emelet

Emelet

Állapot

Állapot

Eladásra kínálunk a 3. kerület, Rózsadomb utcában egy ÖRÖKPANORÁMÁS,

 

– 335 nm hasznos alapterületű
– tégla szerkezetű
– jó külső és belső állapotú
– 9 szobás
– déli fekvéséből eredően NAPFÉNYES
– tetőtéri beépített (klimatizált)
– Vaillant típusú gázkazán berendezéssel ellátott
– víztisztító berendezéssel
– tehermentes családi házat!

Fenntartása:

A gázkazán fűtésének havi díja télen ~25.000,-Ft, nyáron ~15000,-Ft. A víz- és csatornadíj kettőhavonta fizetendő ~20.000,-Ft. A melegvízről az alsó szinten található villanybojler gondoskodik.

Ajánlom:

Leginkább nagy családosoknak, akiknek fontos a békés, zöld környezet, a friss levegő, de emellett nem akarnak lemondani a gyors közlekedésről, a biztonságos környékről és a belváros közelségéről.

A ház helyiségeiről külön tételes leírás készült, amit érdeklődés esetén a vevő részére meg tudunk küldeni.

Az ingatlan leírása:

A festői táj környezetében található gondozott ház 1998-ban épült, majd 1999-ben a tetőszerkezet beépítésre került, növelve a hasznos alapterületet. Nem tetőtérben található nem hasznos terület 63,5 nm. A ház az építési évének megfelelő eljárások alapján szigetelve lett. A telek lejtéséből adódóan a környező tájra és Budapest egy részére gyönyörű panoráma tárul elénk a 25 nm-es teraszról.

Az 1732 nm-es összközműves telek utca felőli részén térkövezett gépkocsi beálló található, ahonnan a házban kialakított 33 nm-es elektromos ajtóval ellátott garázs nyílik, ahol egymás mellett két személygépkocsi kényelmesen elfér. A helyiségek ablakai modern, korszerű műanyag nyílászárók, melyek egyben kiváló hangszigetelők is. A ház építésekor központi porszívó rendszer is kialakításra került. A telek végében felépítésre került egy 12 nm-es tároló, ahol a kertben található locsolórendszer vezérlésre, valamint a kertben használatos eszközök kaptak helyet.

Az ingatlant jelenleg „egyben” lakják, de kialakítható két külön bejáratú lakrész is!

Környék és közlekedés:

Gyalogosan 15 percre található a H5-ös Hév békásmegyeri megállója, ahonnan a város főbb pontjai gyorsan megközelíthetők. Pár perc sétára található a 160-as busz megállója, amivel az Óbudai rendelőintézet, valamint a 243-as busz megállója, mellyel a közvetlen környezet utcáit lehet elérni. Fentieken kívül egészségügyi intézet, óvodák, általános iskola, gimnázium, bevásárló diszkontok 15-20 perces sétára találhatóak.

Ha megtekintené, vagy kérdése volna, hívjon bizalommal, állok szíves rendelkezésére!