Budapest IX. ker., Ipar utca 7.

Ár: 64,9 millió Ft

Alapterület

Alapterület

51 nm

Szobák

Szobák

2

Emelet

Emelet

4.

Állapot

Állapot

újszerű

Eladásra kínálunk az Ipar utca 7. szám (IX. kerület) alatti társasházban egy

 

– 51 nm alapterületű
– 2 szobás (külön nyíló)
– 4. emeleti (liftes)
– NAPFÉNYES
– tehermentes
– egyedi mérős
– bútorozott
– légkondicionált
– csendes lakást!

Környék és közlekedés:

A környék ellátottsága kiváló, hiszen bölcsőde, iskolák, egyetemek, kórház, parkok csak egy karnyújtásnyira helyezkednek el! A 4-es és 6-os villamos Boráros téri megállója a háztól pár percre található, így mind a napközbeni, mind az éjszakai közlekedés megoldott! Két villamos megállóra található a Corvin-negyed, ahonnan az M3-as metróval a város főbb pontjai gyorsan elérhetőek! Ezenkívül 10 perc sétára található a Duna Nehru parti szakasza!

 

Az ingatlan leírása:

A lakás egy 2010-ben épült társasház 4. emeletén található, a szobák ablakai déli fekvésűek. A lakóközösség jó, a közös képviselet nagyon együttműködő, a társasház megtakarításokkal rendelkezik. A belmagasság szabványos 2,6 méter.

A lakásban jelenleg egy nagyon megbízható fiatal pár lakik albérlőként, akik megbeszélés alapján szívesen maradnának hosszútávra. Ha albérlők nélkül kívánják megvenni a lakást, úgy a birtokbaadási idő 2 hónap.

A közös költség 28.314,-Ft/hó, melybe beletartozik a fűtési költség (egyedi hőmennyiségmérő órával felszerelt radiátorok). A vízdíj elszámolása 2 db mérőóra alapján történik.

Ajánlom:

Leginkább befektetőknek, tekintettel a lakás kiváló állapotára, valamint a könnyű kiadásra! Ezenkívül fiataloknak, akiknek fontos a csendes lakás, de emellett nem akarnak lemondani a gyors közlekedésről, a biztonságos környékről és a belváros közelségéről. Olyanoknak, akik nem tudnak, vagy nem kívánnak a felújítással foglalkozni, de szeretnének egy igényes lakást maguknak.

Ha megtekintené, vagy kérdése volna, hívjon bizalommal, állok szíves rendelkezésére!