Budapest VIII. ker., Dobozi utca

Ár: 39.5 millió Ft

Alapterület

Alapterület

49 nm

Szobák

Szobák

1+1

Emelet

Emelet

földszint

Állapot

Állapot

felújított

Eladásra kínálunk a 8. kerület, Dobozi utcában egy

– 49 nm alapterületű
– 1+1 szobás
– földszintes
– déli fekvésű
– TELJESEN FELÚJÍTOTT
– légkondicionált
– csendes lakást!

Fenntartása:

A közös költség 9.500,-Ft/hó. A lakásban a meleget korszerű elektromos fűtés adja, melynek általánydíja a további villanyfogyasztással, illetve klímahasználattal ~25.000,-Ft/hó.

Ajánlom:

Leginkább fiataloknak, egyetemistáknak, akiknek fontos a gyors közlekedés és a belváros közelségéről. Olyanoknak, akik nem tudnak vagy nem kívánnak felújítással foglalkozni, de szeretnének egy igazán igényes lakást maguknak. Mivel könnyen kiadható, így befektetésre is alkalmas, hiszen ezek az értékek a leendő bérlőknek is fontosak.

Az ingatlan leírása:

A lakás egy, a század elején épült négy emeletes társasház földszintjén található, ablakai déli fekvésűek és a ház udvarára néznek. A lakóközösség csendes,békés, rendszerető! A lakás 2018-ban teljeskörűen fel lett újítva mikor is a teljes víz-, illetve villanyvezeték hálózat ki lett cserélve, új bojler lett felszerelve, inverteres klíma és modern elektromos fűtés került beszerelésre. Az ablakok is ki lettek cserélve, illetve redőnyt és szúnyoghálót kaptak. A tulajdonos kiépített továbbá egy 5 kamerás mozgásérzékelő biztonsági rendszert is. A lakás belmagassága: 3,1 méter.

Környék és közlekedés:

Az ingatlannak kiváló az infrastruktúrája, hiszen a bejárattól 10 perc sétára található az M2-es és M4-es metro Keleti pályaudvari megállója, továbbá az M3-as metro is könnyen elérhető a ház mellett közlekedő villamosokkal (24, 28, 37, 37A). Háziorvos, gyógyszertár, bevásárlóközpont, óvodák, iskolák a közvetlen környezetben!

Ha megtekintené, vagy kérdése volna, hívjon bizalommal, állok szíves rendelkezésére!