Budapest VIII. ker., Kőris u. 14.

Ár: 23.9 millió Ft

Alapterület

Alapterület

43 nm

Szobák

Szobák

1+2

Emelet

Emelet

1

Állapot

Állapot

Ingatlan leírása

Eladásra kínálunk a Kőris utca 14. szám alatt egy

 

– 43 nm alapterületű
– 1+2 szobás
– első emeleti
– teljeskörűen FELÚJÍTOTT
– konvektoros
– déli tájolásából adódóan világos
– tehermentes
– AZONNAL költözhető
– csendes lakást!

A lakás egy társasház első emeletén található, ablakai az utcára néznek. 2018-ban a víz-, gáz-, illetve elektromos vezetékhálózata teljeskörűen fel lett újítva. Ekkor választották le a szobából gipszkarton fallal a két 8 nm-es különnyíló kis szobát. Az ablakok ekkor lettek korszerűre cserélve. A konyhából nyílik a fürdőszoba, ahol a zuhanyzó található.

A lakás belmagassága 3,45 méter, emiatt a konyhában 2,6 méter magasságban, a szobákban pedig 3 méter magasságban álmennyezet került kialakításra, mely jelentős mértékben hozzájárul a lakás fűtési költségeinek csökkentéséhez.

Fenntartása:

A közös költség 22.000,-Ft/hó, melybe beletartozik a korlátlan vízhasználat, valamint az idei tetőszerkezet javításának költsége. A lakás melegét gázkonvektor adja, melynek általánydíja ~5.000,-Ft/hó. A melegvizet a fürdő felett beszerelt villanybojler szolgálatatja.

Környék és közlekedés:

A lakástól pár perc sétára található a 24-es villamos vonala, ahonnan az M3-as metró Nagyvárad téri megállója 2 megállóra található. Gyógyszertár, kórházak, egyetemek a közvetlen környezetben!

Ajánlom:

Leginkább olyanoknak, akik nem tudnak, vagy nem kívánnak a felújítással foglalkozni, de szeretnének egy igényes lakást maguknak. Mivel könnyen kiadható, így befektetésre is alkalmas, hiszen ezek az értékek a leendő bérlőknek is fontosak.

Ha megtekintené, vagy kérdése volna, hívjon bizalommal, állok szíves rendelkezésére!