Budapest VIII. ker., Népszínház utca 38.

Ár: 22.9 millió Ft

Alapterület

Alapterület

34 nm

Szobák

Szobák

1

Emelet

Emelet

földszint

Állapot

Állapot

felújított

Eladásra kínálunk a Népszínház utcában, közvetlen a II. János Pál pápa tér mellett egy

 

– 34 nm alapterületű
– 1 szobás
– FELÚJÍTOTT
– konvektoros
– tehermentes
– AZONNAL költözhető
– galériás
– csendes lakást!

Fenntartása:

A közös költség 7.800,-Ft/hó, a lakás melegét gázkonvektor adja, melynek általánydíja 10.000,-Ft/hó. A melegvizet a fürdő felett beszerelt, új 120 literes Hajdú villanybojler szolgálatatja.

Ajánlom:

Leginkább fiataloknak vagy a szép korú egyedülálló korosztálynak, akiknek fontos a lakás közelében a parkos, zöld környezet, de emellett nem akarnak lemondani a gyors közlekedésről és a belváros közelségéről. Olyanoknak, akik nem tudnak, vagy nem kívánnak a felújítással foglalkozni, de szeretnének egy igényes lakást maguknak. Mivel könnyen kiadható, így befektetésre is alkalmas, hiszen ezek az értékek a leendő bérlőknek is fontosak.

Az ingatlan leírása:

A lakás egy három emeletes társasház földszintjén található, ablaki az udvarra néznek. Korábban a lakás teljes víz-, gáz-, illetve elektromos vezetékhálózata teljeskörűen fel lett újítva. A konyhát és a szobát elválasztó falba célszerűen egy konyhai átadóablakot vágtak, mely kiválóan alkalmas étkezésre. A konyhából nyílik a fürdőszoba, ahol zuhanyzó található. A szobában egy 6,35 nm alapterületű galéria lett építve.

A lakás belmagassága 5,45 méter, ablakai 3,5 méter magasak, így a lakásban tökéletesen kialakítható egy emelet, melyet akár a fürdőszoba és a konyha felett is be lehet építeni. Ezzel a lakás hasznos alapterülete megduplázható.

Környék és közlekedés:

Közvetlen a társasház mellett található a II. János Pál pápa tér, ahol az M4-es metró vonala fut, mellyel a város bármely pontja gyorsan elérhető. A környék ellátottsága kiváló, hiszen élelmiszerboltok, valamint óvoda, iskola, gimnáziumok, játszóterek, egészségügyi szolgáltatások, kórházak, parkok csak egy karnyújtásnyira helyezkednek el!

A Népszínház utca a Blaha Lujza térrel együtt fog a közeljövőben megújulni, ezzel is növelve az ott található ingatlanok értékét.

Ha megtekintené, vagy kérdése volna, hívjon bizalommal, állok szíves rendelkezésére!