Budapest VIII. ker., Somogyi Béla utca 17.

Ár: 44.9 millió Ft

Alapterület

Alapterület

74 nm

Szobák

Szobák

2

Emelet

Emelet

2

Állapot

Állapot

Eladásra kínálunk a Palotanegyedben, a Somogyi Béla utca 17. szám alatti társasházban egy

 

– 74 nm alapterületű
– 2 szobás
– 2. emeleti (liftes)
– jó állapotú
– konvektoros
– délnyugati fekvésű
– csendes lakást!

Fenntartása:

A jelenleg megállapított közös költség 17.760,-Ft/hó, a fűtés általánydíja ~7.000,-Ft/hó. A két szobában konvektorok, a konyhában pedig villanyradiátor adja a meleget. A melegvizet a fürdőszobában felszerelt Hévíz típusú átfolyós vízmelegítő szolgáltatja. A lakásban egyedi mérőóraállások és vízórák vannak felszerelve.

 

Az ingatlan leírása:

A lakás egy 4 emeletes, 52 lakásos, liftes, két udvaros, 1902-ben épült társasház belső udvarának 2. emeltén található. A lakás belső falai tetszés szerint mozgathatók, így igény szerint akár KÉT KÜLÖNÁLLÓ LAKÁS is kialakítható belőle. Belmagassága 4.1 méter, galériázható, jó állapotú. A teljes víz-, villany hálózata a 2000-es évek elején korszerűsítve lett. Az előszobát egy beépített bútor/szekrény választja el a kis szobától, melyre egy tolóajtó lett felszerelve. A konyhabútorba elektromos tűzhely, digitális mérleg és mosogatógép került beépítésre. A lakáshoz emeleti illetve pincei tároló is tartozik.

 

Környék és közlekedés:

Az ingatlan kiváló infrastruktúrával rendelkezik, hiszen a bejárattól pár perc sétára található a Rákóczi út, a Blaha Lujza tér, valamint a Rákóczi tér, ahonnan az M2-es és M4-es metróval a város bármelyik pontja gyorsan elérhető. Háziorvos, gyógyszertár, Corvin bevásárlóközpont illetve óvodák, iskolák, egyetem a közvetlen környezetben! A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kara, Nemzeti Kulturális Alap 1 percre, a Nemzeti Múzeum, Magyar Rádió, FSZEK, SE Belső Klinikai Tömb 5-10 perc sétányi távolságra található.

Ha megtekintené, vagy kérdése volna, hívjon bizalommal, állok szíves rendelkezésére!