Budapest VIII. ker., Üllői út 66.

Ár: 37.9 millió Ft

Alapterület

Alapterület

43 nm

Szobák

Szobák

2

Emelet

Emelet

4

Állapot

Állapot

felújított

Eladásra kínálunk az Üllői út 66/C. szám alatt egy

 

– 44 nm alapterületű
– 4. emeleti
– tégla
– két különnyíló szobás
– erkélyes
– TEHERMENTES
– légkondicionált
– NAPFÉNYES
– panorámás
– csendes lakást!

Fenntartása:

A jelenleg megállapított közös költség 16.000,-Ft/hó. A norvég fűtőpanelek díja kb. 15.000,-Ft/hó. A költségek csökkentése érdekében a lakást éjszakai villanyórával is ellátták.

Ajánlom:

Leginkább fiataloknak, egyetemistáknak, akiknek fontos a gyors közlekedés, a biztonságos környék és a belváros közelsége. Olyanoknak, akik nem tudnak, vagy nem kívánnak a felújítással foglalkozni, de szeretnének egy igényes lakást maguknak. Mivel könnyen kiadható, így befektetésre is alkalmas, hiszen ezek az értékek a leendő bérlőknek is fontosak.

Az ingatlan leírása:

A lakás egy 5 emeletes, liftes társasház 4. emeletén található. A társasház belső udvara felőli részen alakítottak ki 5. emeletet, így a lakás felett már a tetőtér van. A liftet 2020-ban újították fel. 2018-ban egy nagyobb lakás lett kettéosztva és került leválasztásra belőle két lakás. A használatról ügyvédi megosztó rendelkezik.

Ugyanezen évben teljeskörűen fel lett újítva, egyedi mérőórák lettek felszerelve, az elektromos-, a vízvezetékek cseréje megtörtént, a konyhában szagelszívó, továbbá légkondicionálók és norvég elektromos fűtőpanelek lettek felszerelve mindkét szobában. Mindegyik helyiség burkolata újra lett cserélve. A szobák különnyílóak, a WC és a fürdő külön helyiségben került kialakításra. A lakás belmagassága 3,8 méter. A szobákat elválasztó falakba fényáteresztő ablakok lettek beépítve, növelve lakás többi helyiségében a természetes fényt.

Környék és közlekedés:

Az ingatlan kiváló infrastruktúrával rendelkezik, hiszen pár perc sétára található az M3-as Klinikák metróállomása, ahonnan a város bármelyik pontja gyorsan elérhető. A 4-es 6-os villamos vonala 5 perc, a Corvin pláza és sétány 3 perc sétára található. Háziorvos, gyógyszertár, élelmiszerboltok, bevásárlóközpont, óvodák, iskolák, egyetemek a közvetlen környezetben!

Ha megtekintené, vagy kérdése volna, hívjon bizalommal, állok szíves rendelkezésére!