Alapterület

Alapterület

31 nm

Szobák

Szobák

1

Emelet

Emelet

12.

Állapot

Állapot

Eladásra kínálunk a Hadak útja 6. szám alatti társasházban, közvetlen a Kelenföldi pályaudvar és az Etele pláza mellett egy

– 31 nm alapterületű
– 1 szobás
– 12. emeleti
– házközponti fűtéses
– jó állapotú
– napfényes
– VILÁGOS KONYHÁS
– panelprogramos
– beépített loggiás
– tehermentes
– PANORÁMÁS
– csendes lakást!

Környék és közlekedés:

Közvetlen a társasház mellett található az épülő Etele pláza, a Kelenföldi pályaudvar, valamint az M4-es metró végállomása, ahonnan a város bármely pontja gyorsan elérhető. A környék ellátottsága kiváló, hiszen élelmiszerboltok, valamint óvoda, iskola, gimnáziumok, játszóterek, egészségügyi szolgáltatások, kórházak, parkok csak egy karnyújtásnyira helyezkednek el!

Az ingatlan leírása:

A lakás egy 15 emeletes társasház 12. emeletén található, ablakai déli fekvésűek. A társasházban két személy-, illetve egy teherlift is található. A lakóközösség kiváló. A lakás belmagassága 2,6 méter, jó állapotú. A falakban még a régi vezetékek futnak, felújítva nem volt. Pár éve légkondicionáló egység lett felszerelve, a melegebb napok enyhítésére.

Fenntartása:

A közös költség 10.000,-Ft/hó, a fűtés általánydíja 8.500,-Ft/hó. A lakás egyedi mérőóraállásokkal és vízórákkal rendelkezik.

Ajánlom:

Leginkább fiataloknak vagy a szép korú egyedülálló korosztálynak, akiknek fontos a lakás közelében a parkos, zöld környezet, de emellett nem akarnak lemondani a gyors közlekedésről, a biztonságos környezetről és a belváros közelségéről. Olyanoknak, akik nem tudnak, vagy nem kívánnak túl sok felújítással foglalkozni, de szeretnének egy igényes lakást maguknak. Mivel könnyen kiadható, így befektetésre is alkalmas, hiszen ezek az értékek a leendő bérlőknek is fontosak.

Ha megtekintené, vagy kérdése volna, hívjon bizalommal, állok szíves rendelkezésére!