Budapest XI. ker., Hadak útja 6. sz. 8/83.

Ár: 54.9 millió Ft

Alapterület

Alapterület

51 nm

Szobák

Szobák

2

Emelet

Emelet

8.

Állapot

Állapot

Eladásra kínálunk a Hadak útja 6. szám alatti társasházban, közvetlen a Kelenföldi pályaudvar és az Etele pláza mellett egy

– 51nm alapterületű
– két külön nyíló szobás
– NAPFÉNYES
– házközponti fűtéses
– panelprogramos
– loggiás
– csendes lakást!

Fenntartása:

A közös költség 16.500,-Ft/hó, a fűtés általánydíja 13.850,-Ft/hó. A lakás egyedi mérőóraállásokkal és vízórákkal rendelkezik.

Az ingatlan leírása:

A lakás egy 4 emeletes, 52 lakásos, liftes, két udvaros, 1902-ben épült társasház belső udvarának 2. emeltén található. A lakás belső falai tetszés szerint mozgathatók, így igény szerint akár KÉT KÜLÖNÁLLÓ LAKÁS is kialakítható belőle. Belmagassága 4.1 méter, galériázható, jó állapotú. A teljes víz-, villany hálózata a 2000-es évek elején korszerűsítve lett. Az előszobát egy beépített bútor/szekrény választja el a kis szobától, melyre egy tolóajtó lett felszerelve. A konyhabútorba elektromos tűzhely, digitális mérleg és mosogatógép került beépítésre. A lakáshoz emeleti illetve pincei tároló is tartozik.

Környék és közlekedés:

Közvetlen a társasház mellett található az épülő Etele pláza, a Kelenföldi pályaudvar, valamint az M4-es metró végállomása, ahonnan a város bármely pontja gyorsan elérhető. A környék ellátottsága kiváló, hiszen élelmiszerboltok, valamint óvoda, iskola, gimnáziumok, játszóterek, egészségügyi szolgáltatások, kórházak, parkok csak egy karnyújtásnyira helyezkednek el!

Ha megtekintené, vagy kérdése volna, hívjon bizalommal, állok szíves rendelkezésére!