Budapest XI. ker., Hadak útja 6.

Ár: 37.9 millió Ft

Alapterület

Alapterület

51 nm

Szobák

Szobák

2

Emelet

Emelet

2

Állapot

Állapot

Ingatlan leírása

Eladásra kínálunk a Hadak útja 6. szám alatti társasházban, közvetlen a Kelenföldi pályaudvar és az Etele pláza mellett egy

– 51 nm alapterületű
– 2 szobás
– házközponti fűtéses
– panelprogramos
– KÉT loggiás
– tehermentes
– AZONNAL költözhető
– csendes lakást!

A lakás egy 15 emeletes társasház 2. emeletén található, ablakai keleti fekvésűek. A társasház két személy-, illetve egy teherlifttel rendelkezik. A lakóközösség kiváló, a társasház megtakarításokkal rendelkezik. A lakás belmagassága 2,6 méter, közepes állapotú, sötétkonyhás. A kisebbik szoba a folyosó felől gipszkartonfallal le lett választva, ami bármikor kibontható, különnyílóvá téve így a két szobát.

Fenntartása:

A közös költség 15.045,-Ft/hó, a fűtés általánydíja 13.850,-Ft/hó. A lakás egyedi mérőóraállásokkal és vízórákkal rendelkezik.

Környék és közlekedés:

Közvetlen a társasház mellett található az épülő Etele pláza, a Kelenföldi pályaudvar, valamint az M4-es metró végállomása, ahonnan a város bármely pontja gyorsan elérhető. A környék ellátottsága kiváló, hiszen élelmiszerboltok, valamint óvoda, iskola, gimnáziumok, játszóterek, egészségügyi szolgáltatások, kórházak, parkok csak egy karnyújtásnyira helyezkednek el!

Ajánlom:

Leginkább fiataloknak vagy a szép korú egyedülálló korosztálynak, akiknek fontos a lakás közelében a parkos, zöld környezet, de emellett nem akarnak lemondani a gyors közlekedésről, a biztonságos környezetről és a belváros közelségéről. Olyanoknak, akik nem tudnak, vagy nem kívánnak túl sok felújítással foglalkozni, de szeretnének egy igényes lakást maguknak. Mivel könnyen kiadható, így befektetésre is alkalmas, hiszen ezek az értékek a leendő bérlőknek is fontosak.

Ha megtekintené, vagy kérdése volna, hívjon bizalommal, állok szíves rendelkezésére!