Budapest XI. ker,. Tétényi út 28.

Ár: 38.9 millió Ft

Alapterület

Alapterület

48 nm

Szobák

Szobák

2

Emelet

Emelet

5

Állapot

Állapot

Eladásra kínálunk a közkedvelt Bikás park közvetlen szomszédságában a Tétényi út 28. szám alatti társasházban egy

 

– 48 nm alapterületű
– 2 szobás
– 5. emeleti (liftes)
– jó állapotú
– PANORÁMÁS
– panelprogramos
– loggiás
– NAPFÉNYES
– csendes lakást!

Környék és közlekedés:

Közvetlen a társasház mellett található a Bikás park, pár percre az M4-es metró végállomása, valamint az 1-es villamos vonala, ahonnan a város bármely pontja gyorsan elérhető. 10 perc sétára pedig az újonnan átadott Etele pláza, valamint a Kelenföldi pályaudvar. A környék ellátottsága kiváló, hiszen élelmiszerboltok, valamint óvoda, iskola, gimnáziumok, játszóterek, egészségügyi szolgáltatások, kórházak, parkok csak egy karnyújtásnyira helyezkednek el!

Az ingatlan leírása:

A lakás egy 10 emeletes társasház 5. emeletén található, loggia ablakai nyugati, a hálószoba keleti fekvésű. A társasház személylifttel rendelkezik. A lakóközösség kiváló, a társasház megtakarításokkal rendelkezik. A lakás belmagassága 2,5 méter, jó állapotú. A hálószoba a konyha felől gipszkartonfallal le lett választva, ami bármikor kibontható, különnyílóvá téve így a két szobát. A loggia a panelprogram keretében be lett építve. A helykihasználás miatt a lakásban több ajtó le lett véve a helyéről és a tárolóban lettek elhelyezve.

Fenntartása:

Igen kedvező, hiszen a jelenleg megállapított közös költség 9.840,-Ft/hó, a fűtés általánydíja ~6.000,-Ft/hó. A lakás egyedi mérőóraállásokkal és vízórákkal rendelkezik.

Ajánlom:

Leginkább fiataloknak vagy a szép korú egyedülálló korosztálynak, akiknek fontos a lakás közelében a parkos, zöld környezet, de emellett nem akarnak lemondani a gyors közlekedésről, a biztonságos környezetről és a belváros közelségéről. Olyanoknak, akik nem tudnak, vagy nem kívánnak túl sok felújítással foglalkozni, de szeretnének egy igényes lakást maguknak. Mivel könnyen kiadható, így befektetésre is alkalmas, hiszen ezek az értékek a leendő bérlőknek is fontosak.

 

Ha megtekintené, vagy kérdése volna, hívjon bizalommal, állok szíves rendelkezésére!