Alapterület

Alapterület

67 nm

Szobák

Szobák

3

Emelet

Emelet

3.

Állapot

Állapot

Eladásra kínálunk az Örs vezér tér közelében (Nagyzugló) parkos, zöld környezetben, a Kalapács utcában egy

– 67 nm alapterületű
– 3 szobás
– 3. emeleti
– NAPFÉNYES
– jó állapotú
– TEHERMENTES
– csendes, tégla lakást!

Fenntartása:

A közös költség 14.500,-Ft/hó, melybe az alap dolgokon kívül beletartozik a szemétszállítás és a felújítási alap is. A gázfogyasztás általánydíja ~10.000,-Ft/hó.

Környék és közlekedés:

Tömegközlekedéssel az Örs vezér tér kb. 15 perc alatt elérhető, ahonnan az M2-es metróval a város főbb csomópontjai szintén ~15 perc alatt megközelíthetőek. A környék ellátottsága kiváló, hiszen bevásárlóközpontok (Sugár, Árkád, Aréna pláza), IKEA, élelmiszerboltok, óvoda, iskola, szakközépiskola, gimnáziumok, Budapesti Gazdasági Főiskola, Budapesti Metropolitan Egyetem, játszóterek, egészségügyi szolgáltatások, parkok csak egy karnyújtásnyira helyezkednek el. Az éjszakai tömegközlekedés szintén kiváló.

Az ingatlan leírása:

A lakás egy 1950-es években épült háromemeletes, tégla építésű társasház legfelső emeletén található, ablakai délkeleti fekvésűek. A lakóközösség csendes, nyugodt, a társasház rendelkezik megtakarításokkal. A tetőszerkezet az elmúlt években, a társasház teljes villanyhálózata az elmúlt hónapokban került felújításra. A lakás villanyhálózata felújításra szorul. A nappalihoz keleti tájolású, parkra néző francia erkély tartozik. A fürdőszoba és az illemhelyiség egymástól külön került kialakításra.

2014-ben az alábbi felújítások történtek a lakásban:

  • az ablakok korszerű műanyagra lettek kicserélve
  • bejárati ajtót több ponton záródó biztonsági ajtóra cserélték
  • az illemhelyiségben a WC kagyló, továbbá a fürdőszobában a kád és a mosdókagyló cseréje
  • a szobákban a parketta újra lett lakkoztatva
  • a konyhában új konyhabútor, gáztűzhely és mosogató lett beszerelve
  • az előszobában, a konyhában, az illem-, illetve fürdőszoba helyiségben kicserélték a járólapokat

A házban a Vodafone/Digi/T-home szolgáltatja az internet/Tv/telefont. A két kisebb szobában parapetes gázkonvektor, a nappaliban bélelt kéménybe vezetett gázkonvektor található. A melegvizet átfolyós gáz vízmelegítő adja, ahol a kémény szintén bélelt. A lakás belmagassága szabványos: 2,6 méter. A lakáshoz tartozik egy pincei, kb. 6 nm alapterületű tároló is.

Ajánlom:

Leginkább fiataloknak, akiknek fontos a lakás közelében a parkos, zöld környezet, de emellett nem akarnak lemondani a gyors közlekedésről, a biztonságos környezetről és a belváros közelségéről. Mivel könnyen kiadható, így befektetésre is alkalmas, hiszen ezek az értékek a leendő bérlőknek is fontosak!

Ha megtekintené, vagy kérdése volna, hívjon bizalommal, állok szíves rendelkezésére!