Budapest XIV. ker., Szentmihályi út

Ár: 51.9 millió Ft

Alapterület

Alapterület

62 nm

Szobák

Szobák

2+1

Emelet

Emelet

6

Állapot

Állapot

kitűnő

Eladásra kínálunk az Örs vezér tere közelében, Rákosfalván, a Szentmihályi úton

– 62 nm alapterületű
– 2+1 szobás (külön nyíló)
– 6. emeleti (liftes)
– erkélyes
– PANORÁMÁS
– kelet-nyugati fekvésű
– NAPFÉNYES
– kitűnő állapotú
– TEHERMENTES
– csendes lakást!

Fenntartása:

A közös költség 29.000,-Ft/hó, melybe beletartozik a társasház korábbi felújításának (komplett lépcsőház, szemétledobók, levelesládák) díja is, melynek törlesztése még pár év. A radiátorok egyedi mérőórával lettek ellátva, a távfűtés általánydíja ~8.000,-Ft/hó.

Környék és közlekedés:

Tömegközlekedéssel az Örs vezér tér 5-10 perc alatt elérhető, ahonnan az M2-es metróval a város főbb csomópontjai ~30 perc alatt megközelíthetőek. A környék ellátottsága kiváló, hiszen élelmiszerboltok, valamint óvoda, iskola, szakközépiskola, gimnáziumok, játszóterek, egészségügyi szolgáltatások, kórházak, parkok csak egy karnyújtásnyira helyezkednek el!

Az ingatlan leírása:

A lakás egy 1980-as évek elején épült tíz emeletes társasház 6. emeletén található, ablakai keleti és nyugati fekvésűek. A lakóközösség kiváló, a társasház rendelkezik megtakarításokkal. A lakás belmagassága szabványos: 2,6 méter. A tulajdonos remek meglátással a konyha-étkező közti válaszfalat kivágatta, hatalmas teret nyitva meg így. A nappalit elválasztó kétszárnyú ajtót megszüntette, növelve a nappali terét. 2008 végén a villany- és vízvezetékek teljes felújítása, burkolatok és radiátorok, illetve a fürdőkád, mosdókagyló és wc cseréje is megtörtént. Az ablakok szúnyoghálósak, a nyugati oldalon redőnyös is. A melegebb napokon a hűtést a konyha-étkező és a nappali közé beépített klíma biztosítja. A nappaliból nyílik a 4,5 nm alapterületű erkély, ahonnan gyönyörű panoráma tárul elénk. A házban a Vodafone és a Digi szolgáltatja az internet/Tv/telefont. A vételár részét képezi a hálószoba ablak alatti beépített szekrény, a gyerekszobában a galéria, a nappaliban a dolgozósarok, a teljes TV körüli bútor, valamint a konyhabútor.  

Ajánlom:

Leginkább fiataloknak vagy szép korú egyedülálló korosztálynak, akiknek fontos a lakás közelében a parkos, zöld környezet, de emellett nem akarnak lemondani a gyors közlekedésről, a biztonságos környezetről és a belváros közelségéről. Olyanoknak, akik nem tudnak vagy nem kívánnak felújítással foglalkozni, de szeretnének egy igazán igényes lakást maguknak. Mivel könnyen kiadható, így befektetésre is alkalmas, hiszen ezek az értékek a leendő bérlőknek is fontosak.

Ha megtekintené, vagy kérdése volna, hívjon bizalommal, állok szíves rendelkezésére!