Budapest XIV. ker., Szugló u. 93-95.

Ár: 86.9 millió Ft

Alapterület

Alapterület

75 nm

Szobák

Szobák

2+1

Emelet

Emelet

3

Állapot

Állapot

újszerű

Eladásra kínálunk Kiszuglóban, a Szugló utca 93-95. szám (XIV. kerület) alatti társasházban egy

– 75 nm alapterületű
– 2+1 szobás (külön nyíló)
– 3. emeleti (liftes)
– NAPFÉNYES
– tehermentes
– erkélyes
– egyedi mérős
– légkondicionált
– csendes lakást!

Lakás tartozékai, berendezései

–   Riasztó berendezés (mozgásérzékelős)
–   Dual split klíma (nappali, hálószoba)
–  Beépített konyhabútor gépekkel (elszívó csővel kivezetve, kerámia főzőlap, elektromos sütő, mosogatógép, hűtő)
– Beépített bútorok: háztartási helység polcozása, kamra polcozása, előszoba szekrények, fürdőszoba mosdószekrény, fürdőszoba állószekrény)
–   Elszívó ventillátorok fürdőben, wc-ben, háztartási helységben

Fenntartása:

A közös költség 17.000,-Ft/hó, ami tartalmazza a közös helyiségek takarítását, a kert gondozását, valamit felújítási alapot. Fűtést kombi gázkazán (zárt rendszerű) biztosítja, mely általánydíjas és tartalmazza a melegvíz díját 7000.-Ft/hó. A vízdíj elszámolása egyedi mérőóra alapján fogyasztás szerint történik.

Környék és közlekedés:

A környék ellátottsága kiváló, hiszen bölcsőde, iskolák, egyetemek, kórház, posta, hivatalok csak egy karnyújtásnyira helyezkednek el! Boltok (Spar, Interspar, Lidl, Aldi), a Bosnyák téri piac, éttermek találhatók a közelben. Gyógy és strandfürdő szintén néhány utcányira.  A Bosnyák tér a háztól gyalogosan pár perc alatt elérhető, ahonnan 133E 7 7E 8E 32 és 110 jelzésű autóbuszokkal a város számos pontja könnyen megközelíthető, ezenkívül a 3-as villamos és az M1 metró vonala is a közelben található.

Az ingatlan leírása:

A lakás egy 2006-2007-ben a Veritas-Invest Zrt. által épült 32 lakásos társasház 3. emeletén található. A szobák ablakai dél-keleti fekvésűek, a belmagasság 2,6 m. A lakóközösség jó, csendes, a közös képviselet nagyon együttműködő. Az udvar kialakított gyerekjátszóval és gondozott kerttel rendelkezik. Mélygarázs-teremgarázs nem tartozik a lakáshoz.

A ház szerkezete:

Monolit vasbeton vázszerkezet. Térkitöltő falazatok (homlokzat PTH 30 cm vázkerámia, folyosó és lakáselválasztó falak 20 cm mészhomok hanggátló tégla). Zárófödém: vasbeton koporsófödém 20 cm vastag.  Zárófödém 15 cm üveggyapot szigetelés.

A lakás szerkezete:

Bejárati ajtó, igazi fa furnéros biztonsági ajtó. Tetőablakok Velux, belső árnyékoló rolóval, a homlokzati ablakok műanyag, hőszigetelő üvegezésű, redőnnyel és szúnyoghálóval vannak felszerelve. A szobákban 22 mm-es tölgyfa parketta van lerakva. Fűtése radiátorral történik. A fürdőbe akril sarokkád és zuhanykabin is beépítésre került. Geberit WC külön helységben.

Ajánlom:

Olyanoknak, akik nem tudnak, vagy nem kívánnak a felújítással foglalkozni, de szeretnének egy igényes lakást maguknak. Befektetőknek, tekintettel a lakás kiváló állapotára, valamint a könnyű kiadásra! Ezenkívül fiataloknak, akiknek fontos a csendes lakás, de emellett nem akarnak lemondani a gyors közlekedésről a biztonságos környékről és a belváros közelségéről.

Ha megtekintené, vagy kérdése volna, hívjon bizalommal, állok szíves rendelkezésére!