Alapterület

Alapterület

35 nm

Szobák

Szobák

1+1

Emelet

Emelet

8.

Állapot

Állapot

felújított

Eladásra kínálunk Újpalotán, a 15. kerületben, a Nyírpalota út 55. szám alatt egy

– 35 nm alapterületű
– 1+1 szobás
– ALACSONY rezsijű
– egyedi mérős
– felújított
– BÚTOROZOTT
– nyugati fekvésű
– panelprogramos
– PANORÁMÁS
– csendes lakást!

Környék és közlekedés:

A környék ellátottsága kiváló, hiszen a Vásárcsarnok, Pólus Center, Ázsia Center, valamint óvoda, iskola, játszóterek, egészségügyi szolgáltatások, parkok csak egy karnyújtásnyira helyezkednek el! Pár perc sétára található a 7E és 8E, valamint 979 éjszakai jelzésű autóbusz megállója, mellyel 15 perc alatt a Keleti Pályaudvarnál közlekedő M2-es és M4-es metró vonalak elérhetőek! Parkolás a ház előtt ingyenes.

Az ingatlan leírása:

A lakás egy tízemeletes, liftes társasház 8. emeletén található. A társasház a panelprogram keretén belül teljes felújításra került, melynek költségét a társasház 2019-ben végtörlesztette. A főbejárat ajtaja biztonsági beléptető rendszerrel védett. A bejutás akadálymentesített. A lakás 2014-ben teljeskörűen fel lett újítva, az elektromos vezetékek cseréje megtörtént. 2022-ben a komplett lakás ki lett festve. A konyha elektromos főzőlappal és sütővel felszerelt. A nappaliban és szobában lévő thermo üveges ablakokra szúnyoghálók lettek felszerelve. A vételárba a teljes berendezés beletartozik!

Fenntartása:

A jelenlegi megállapított közös költség 7.400,-Ft/hó. A lakás melegét radiátor adja, melyre egyedi mérő van felszerelve. Tekintettel arra, hogy a lakás négy oldalról „körülvett”, a tulajdonosok a fűtést egyáltalán nem használják, így annak díja 0 Ft. Fentiek miatt a lakás rezsiköltsége mindennel együtt 20.000,-Ft alatt van!! A házban minden TV/Internet szolgáltató megtalálható.

Ajánlom:

Leginkább fiataloknak, első lakást vásárlóknak, akiknek fontos a gyors közlekedés, mindamellett a parkok közelsége is. Mivel könnyen kiadható, így befektetésre is alkalmas, hiszen ezek az értékek a leendő bérlőknek is fontosak.

Ha megtekintené, vagy kérdése volna, hívjon bizalommal, állok szíves rendelkezésére!