Ár: 104.9 millió Ft

Alapterület

Alapterület

97 nm

Szobák

Szobák

4

Emelet

Emelet

Állapot

Állapot

újszerű

Eladásra kínálunk Rákosszentmihályon, kertes lakóövezetben, az Iglói utca 20. szám alatt egy

– 97 nm lakóterületű
– belső két szintes
– újszerű állapotú
– tégla építésű
– 4 szobás
– napfényes
– klimatizált
– 200 nm alapterületű telken található társasházi sorházat!

Fenntartása:

A modern építőanyagoknak, valamint az Ariston One Condensing Tech „A” besorolású kondenzációs kazánnak köszönhetően a havi gázfogyasztás nem haladja meg a 130 m3, a villanyfogyasztás pedig a 230 kWh-át. A gázfogyasztás ez alapján ~9.500,-Ft/hó, a villanyfogyasztás szintén. A vízfogyasztás egyedi mellékvízmérőkkel mérhető. Közös költség nincs.

Ajánlom:

Leginkább többgyermekes pároknak, akiknek fontos a lakhely közelében a parkos, zöld környezet, de emellett nem akarnak lemondani a gyors közlekedésről, a biztonságos környezetről és a belváros közelségéről. Olyanoknak, akik nem tudnak, vagy nem kívánnak túl sok felújítással foglalkozni, de szeretnének egy igényes lakást maguknak. Mivel könnyen kiadható, így befektetésre is alkalmas, hiszen ezek az értékek a leendő bérlőknek is fontosak.

Ha megtekintené, vagy kérdése volna, hívjon bizalommal, állok szíves rendelkezésére!

Az ingatlan leírása:

 

A ház 2018-ban épült, tulajdonosai 2019-ben vették birtokba. A nyugodt környezetben található ház 4 különálló házrészből áll, melynek bal szélén helyezkedik el az eladásra kínált 97 nm alapterülettel és 200 nm-es gondozott kerttel rendelkező lakrész, melyet fémkerítés ölel körül. A szomszédok a tulajdonos szavaival élve kiválóak, odafigyelnek egymásra.

A ház előtt egy minőségi műanyag 8 nm alapterületű tároló található a kerti eszközök tárolására. A ház mögött egy 13,5 nm alapterületű térkővel lerakott fedett teraszt alakítottak ki, ahová a nappaliból nyíló ajtón keresztül jutunk. A ház kertjében öntözőrendszer működik. A hulladékot szelektív is gyűjtik.

A sorház napfényes, a konyha keleti, a nappali nyugati irányba tekint. A szomszédos közös fal a tulajdonos külön kérésére plusz hangszigeteléssel épült meg. A helyiségek ablakai modern műanyag nyílászárók, melyek egyben kiváló hangszigetelők is. Mindegyik ablak szúnyoghálóval és redőnnyel felszerelt, melyek közül a nagyobbak elektromos vezérlésűek. A ház földszintjén padlófűtéses. A konyhában indukciós főzőlap, villanysütő, valamint kivezetett szagelszívó található.  Az emeleti lépcsőfeljáró alá egy tolóajtós, 60 cm mély, tükrös gardróbszekrényt építettek be . Mindkét szinten hűtő-fűtő modern klíma lett felszerelve. A belmagasság 2,6 méter.

Az ingatlant jelenleg kb. 15 M forint jelzálog terheli.

Ha megtekintené, vagy kérdése volna, hívjon bizalommal, állok szíves rendelkezésére!