Alapterület

Alapterület

65 nm

Szobák

Szobák

2

Emelet

Emelet

4 (legfelső szint)

Állapot

Állapot

felújtandó

Eladásra kínálunk Rákoskeresztúron a XVII. ker., Újlak utca 150. szám alatti társasházban, közvetlen Madárdomb szomszédságában egy

– 65 nm alapterületű
– 2 szobás
– 4. emeleti (lift nélküli)
– NAPFÉNYES
– felújítandó
– gázkonvektoros
– PANORÁMÁS
– loggiás (8 nm)
– csendes lakást!

Környék és közlekedés:

Közvetlen a társasház mellett található a Tesco, a Pesti úti üzletsor, valamint 67, 97E, 169E, 161-es jelzésű buszjárat megállója, ahonnan az Örs vezér tér 30 perc alatt elérhető. A Keleti pályaudvarra vasúttal is be lehet jutni (Rákos vasútállomás) kb. 20 perc alatt – ide a háztól ~10 percre található 161-es busz visz. A környék ellátottsága kiváló, hiszen élelmiszerboltok, valamint óvoda, iskola, gimnáziumok, játszóterek, egészségügyi szolgáltatások, kórházak, parkok csak egy karnyújtásnyira helyezkednek el!

Az ingatlan leírása:

A lakás egy 1981-ben épült négy emeletes társasház (csúsztatott zsalu) legfelső emeletén található, ablakai északi, loggiája déli fekvésű. A lakóközösség kiváló, a társasház megtakarításokkal rendelkezik. A lakás belmagassága 2,7 méter. A szoba jelenlegi kialakítása bármikor megváltoztatható, 1+2 szobássá (különnyíló) alakítva a lakást. A lakásban a villany, illetve vízvezetékek régiek, cserére szorulnak.

Fenntartása:

A közös költség 16.000,-Ft/hó, melybe beletartozik a vízdíj, viszont a lakás rendelkezik vízórával, így a pontos egyéni diktálás is megoldható. A fűtés általánydíja 20.000,-Ft/hó. A házban volt UPC, jelenleg Vodafone szolgáltató van bekötve.

Ajánlom:

Leginkább fiataloknak vagy a szép korú egyedülálló korosztálynak, akiknek fontos a lakás közelében a parkos, zöld környezet, de emellett nem akarnak lemondani a gyors közlekedésről, a biztonságos környezetről és a belváros közelségéről. Olyanoknak, akik nem tudnak, vagy nem kívánnak túl sok felújítással foglalkozni, de szeretnének egy igényes lakást maguknak. Mivel könnyen kiadható, így befektetésre is alkalmas, hiszen ezek az értékek a leendő bérlőknek is fontosak.

 

Ha megtekintené, vagy kérdése volna, hívjon bizalommal, állok szíves rendelkezésére!