Budapest XX. ker., Fogaras utca 34.

Ár: 59.9 millió Ft

Alapterület

Alapterület

Telek: 489 nm

Ház: 60+10+22 nm

Szobák

Szobák

2

Emelet

Emelet

földszint

Állapot

Állapot

Eladásra kínálunk Gubacsipusztán (20. kerület), a Fogaras utca 34. szám alatt egy

 

– 92 nm (60nm+10nm+22nm) alapterületű
– 2 szobás
– NAPFÉNYES (délnyugati fekvésű)
– tehermentes
– BEÉPÍTHETŐ tetőterű
– 489 nm alapterületű, összközműves telken található családi házat!

Fenntartása:

A ház melegét 3 db modern Sinclair hőszivattyús klíma, a melegvizet egy új 80 literes Ariston bojler szolgálatatja. A villanyfogyasztás ~350 kWh.

 

Az ingatlan leírása:

A ház az 1970-es években betonalapra épült téglafalazatú, épületszerkezetileg jó állapotú. Külső vakolása és szigetelése még hátravan. Tetőszerkezete ép, 2010-ben a villanyvezetékek, valamint az ablakok korszerű műanyagra történt komplett cseréje megtörtént. A házba két villanyfőmérő van bekötve (2x240V), így az esti vagy „H” tarifás fűtés igény szerint kialakítható, igényelhető. A gázóra ki lett kötve, de bármikor visszaköttethető. A ház előtti terasz konyhai átalakításra és beépítésre került, körbevették ablakokkal. A házba az optikai kábel bevezetésre került, korábban a Digi szolgáltatóval volt szerződés kötve. Belmagasság: 2,66 m.

A ház alapterülete 60 nm, melyhez hozzá lett építve egy 10 nm-es épület, mely alatt egy kisebb pince is ki lett alakítva. A kert hátsó részében egy 22 nm-es tégla épület is található. A területi helyszínrajzon mindegyik épület feltüntetésre került. Az udvaron nagyméretű parkoló alakítható ki (~200nm). 

 

Környék és közlekedés:

A ház az újonnan épült Madison park mellett, főúthoz közel frekventált területen található, így kiváló választás lehet telephelynek, székelynek, üzleti célra. Autóval 5 percre található egy bevásárlóközpont az M5-ös autópálya mellett. Ajánlom azoknak, akik nem akarnak lemondani a belváros közelségéről, de fontos nekik az M0-ás és az M5-ös autópálya közelsége is!

Ha megtekintené, vagy kérdése volna, hívjon bizalommal, állok szíves rendelkezésére!