Alapterület

Alapterület

50 nm

Szobák

Szobák

2

Emelet

Emelet

3 (legfelső szint)

Állapot

Állapot

felújított

Eladásra kínálunk Csillagtelepen, parkos, zöld környezetben, a Mars utca 20. szám alatt egy

 

– 50 nm alapterületű
– 2 szobás
– harmadik emeleti
– felújított
– alacsony rezsijű
– ERKÉLYES
– klímás
– világos
– AZONNAL KÖLTÖZHETŐ
– csendes lakást!

Környék és közlekedés:

Az ingatlan jó infrastruktúrával rendelkezik, hiszen a bejárattól pár perc sétára található buszmegálló, ahonnan 38, 38A, 138-as buszokkal 10-15 perc alatt a központban lehet lenni, ahol a belváros csatlakozási pontjaként a H7-es HÉV igénybe vehető. Háziorvos, gyógyszertár, bevásárlóközpont, óvodák, iskolák a közvetlen környezetben!

Kiválóan alkalmas befektetésnek, megvétel után gyakorlatilag azonnal kiadható!

Az ingatlan leírása:

A lakás egy a 60-as években épült, lift nélküli társasház legfelső emeltén található, ablakai panorámásan az Akácfa utcai erdő felé néznek. Az társasház tetőszerkezetét 5 éve felújították, leszigetelték, bitumenezték.

A lakás keleti fekvésű, napos, világos. Korábban teljeskörűen fel lett újítva mikor is a víz-, illetve villanyvezeték hálózat és az ablakok is ki lettek cserélve, melyekre redőnyök és szúnyoghálók is fel lettek szerelve. A bejárati ajtót is modern biztonsági ajtóra váltották. A nappaliban egy hűtő-fűtő klíma lett felszerelve a melegebb nyári és a hidegebb téli napokra. A lakáshoz tartozik egy 4 nm-es zárható, önálló tároló a pinceszinten. A lakás belmagassága: 2,9 méter.

Fenntartása:

A közös költség 14.000,-Ft/hó, melyben ~2.000,-Ft a felújítási alapot képezi. A fűtést egy-egy új gázkonvektor biztosítja a szobákban, ezenkívül a fürdőszobában egy új Klarstein típusú villanyradiátor lett felszerelve, ami igény szerint használható. A fűtés általánya ~8.000,-Ft/hó, a villany általánya szintén. A melegvizet az egy éve felszerelt Vaillant átfolyós gázmelegítő szolgáltatja.

Ajánlom:

Leginkább fiataloknak, akiknek fontos a lakás közelében a parkos, zöld környezet, de emellett nem akarnak lemondani a gyors közlekedésről, a biztonságos környezetről és a belváros közelségéről. Olyanoknak, akik nem tudnak, vagy nem kívánnak felújítással foglalkozni, de szeretnének egy igényes lakást maguknak. Mivel könnyen kiadható, így befektetésre is alkalmas, hiszen ezek az értékek a leendő bérlőknek is fontosak.

Ha megtekintené, vagy kérdése volna, hívjon bizalommal, állok szíves rendelkezésére!