Alapterület

Alapterület

55 nm

Szobák

Szobák

2

Emelet

Emelet

2.

Állapot

Állapot

felújítandó

Eladásra kínálunk a Nagytétényi út 234. szám (XXII. Kerület) alatti társasházban egy

– 55 nm alapterületű + 4 nm loggia
– 2 külön nyíló szobás
– 2. emeleti
– napfényes
– csendes
– tehermentes
– egyedi mérős
– FELÚJÍTANDÓ lakást!

Környék és közlekedés:

A környék ellátottsága kiváló, hiszen bölcsőde – óvoda, iskolák, gyógyszertárak, posta, hivatalok kerületen belül könnyen és gyorsan megközelíthetőek. A Campona bevásárlóközpont, Kastélypark és múzeum, vasútállomás 2 km-en belül helyezkedik el. Boltok (Reál, Lidl, Aldi) 5 perc gyalogosan. BKK megálló a ház előtt, ahonnan a 133E, 33, illetve 973-as (éjszakai) jelzésű autóbuszokkal a város, kormányhivatalok, kerületi piac könnyen megközelíthető. A Campona buszpályaudvartól induló járművekhez könnyen lehet csatlakozni.

Az ingatlan leírása:

A lakás egy 1970-es években épült, csúsztatott-zsalus szerkezetű, belső téglafalas, 4 szintes, lift nélküli lakótelepi ház 2. emeletén található. A szobák ablakai keleti, illetve nyugati fekvésűek, a belmagassága 2,7 m. A lakás loggias szobája a Nagytétényi útra, másik szobája egy csendes parkra néz. A lakóközösség jó, csendes, a közös képviselet együttműködő. Parkolás a ház előtt közterületen ingyenes. A lakás akár azonnal birtokba vehető.

A lakás szerkezete, tartozékai:

Régi típusú fakeretes ajtók, ablakok. Fürdő (ablakos)- WC külön helyiségben található. Az előszobában beépített gardrób és egy  kis kamra lett kialakítva az építtető által.  A szobák parkettával vannak lerakva. A konyhában szintén beépített szekrény. A lakáshoz tartozik még a földszinten egy – 4 lakás által közösen használt – zárt tárolóhelyiség.

Ajánlom:

Befektetőknek, kiadásra. Mindenkinek, akiknek fontos a csendes, nyugodt, parkos külvárosi hangulat.

Ha megtekintené, vagy kérdése volna, hívjon bizalommal, állok szíves rendelkezésére!