Budapest XXII. ker., Rózsakert utca 66.

Ár: 99.99 millió Ft

Alapterület

Alapterület

Telek: 1020 nm

Ház: 100 nm

Szobák

Szobák

2+1

Emelet

Emelet

földszint

Állapot

Állapot

felújítandó

Eladásra kínálunk Budatétényben (22. kerület), a Rózsakert utca 66. szám alatt egy

 

– 100 nm lakóterületű
– felújítandó
– 3 szobás
– világos
– tehermentes
– BEÉPÍTHETŐ tetőterű
– 1020 nm alapterületű, összközműves telken található családi házat!

Fenntartása:

A házban egy Vaillant VU/VUW HU 240/3-3M típusú atmoTEC pro fali gázfűtőkészülék üzemel. A gázfogyasztás átlagosan havonta ~15.000,-Ft, a villanyfogyasztás ~13.000,-Ft.

Az ingatlan banki finanszírozással is megvásárolható, ezért, ha hitel felvételében gondolkodik, ajánlom figyelmébe tapasztalt bank független hitelközvetítő kollegámat, aki több, mint 20 bank ajánlataiból válogatja ki Önnek a legmegfelelőbbet!

Az ingatlan leírása:

A ház budafoki mészkőből épült, szerkezetileg jó állapotú. Tetőszerkezete 15-20 évvel ezelőtt (a jó állapotú tartógerendák kivételével) teljes cserén esett át, amikor is Isola Powertekk Nordic hét rétegű prémium acél cserepes lemezek lettek felszerelve. A padlás komplett szigetelést kapott, valamint teljes területe padlóval lett borítva, az esetleges tetőtér beépítés miatt – így a ház két generációssá alakítható. A villanyvezetékek cseréje szintén megtörtént. A ház nyílászárói régiek, cserélendők. Belmagasság: 2,85 m.

A gondozott kertben található egy garázs, egy műhely (fedett és nyitott résszel), egy nyári konyha, továbbá egy 15 m3-es épített betonmedence. A műhelybe a 380V ipari áram bevezetésre került. A ház bejárata előtt lévő fedett terasz alatt egy pince kapott helyet. Hogy a kerti növényeket könnyebben lehessen locsolni egy mély, fúrt kút is kiépítésre került.

A földszinten előszoba, közlekedő, konyha, fürdőszoba, nappali + másfél szoba, valamint egy kamra található, ahonnét lépcsőn lehet feljutni a tetőtérbe.

Környék és közlekedés:

A ház egy nyugalmas, aszfaltozott utcában található, ahol a lakóközösség egymásra odafigyelő. Kocsival a 6-os és az M0 autóút, valamint a Campona bevásárlóközpont ~5 perc alatt elérhető. A környéken található még háziorvosi rendelő, gyógyszertár, iskolák, óvodák.

 

Ha megtekintené, vagy kérdése volna, hívjon bizalommal, állok szíves rendelkezésére!