Vélemények

„Bevallom, nem gondoltam volna, hogy lakást keresni/vásárolni lehet könnyen, pozitív hangulatú, bizalmi légkörben. Jó emberismerőként Csaba már az első találkozásunkkor megtalálta azt a lakást, melynek most boldog gazdája vagyok. Kiemelkedő kommunikációs képességének, illetve célorientáltságának köszönhetően, a vásárlás alatt mindvégig pontos, egyértelmű és rendszeres tájékoztatást kaptam arról, hogy hol tartunk és mik a következő lépések. Tapasztalata és tárgyalói képessége révén, nem csak a lakás megtalálásában, de ami talán még fontosabb, a vásárlás lebonyolításában is hathatós segítséggel volt. Végezetül, számomra az együttműködésünk legértékesebb része a kialakult kölcsönös bizalom, mely lehetővé tette, hogy megtaláljuk azt a lakást, amire vágytam. Köszönöm Csabi!”

R. Péter

„Maximálisan elégedettek vagyunk Csaba munkájával, kiváló fotókat és szöveget készített a lakásról, aminek hamar meg is lett az eredménye: nagyon rövid idő alatt sikerre vitte az ügyet. Ügyfélközpontú, segítőkész, figyelme mindenre kiterjed, Ő a tökéletes ingatlanos!”

K. Natasa

„Teljes mértékben elégedett vagyok Csaba munkájával. A lakásomat szakértelmének köszönhetően sikerült rövid időn belül értékesíteni. Pontos, gyors és ami fontos, hogy mindig felkészülten, türelmesen fogadta a felmerülő kérdéseimet. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek.”

T. Molnár

„Csaba rendkívül rugalmas, segítőkész és felkészült szakember. Örülök, hogy az Ő támogatásával találtam meg álmaim otthonát. Hatékony kommunikációjának köszönhetően gyorsan megoldott minden felmerült kérdést. Ajánlom mindenkinek!”

R. Ákos

„Csaba was very professional when I was in the process of finding and buying my property. He was very detailed, kept me informed and made everything very clear! I felt confident in buying the property especially considering the fact that I did not understand the language. He showed me various properties and was very knowledgeable. I am happy to say I got my property within a short space of time and this was due to the competency that Csaba has. I highly recommend him and I will definitely be using him again for my next investment!!! Thank you Csaba, you are great!!!”

S. Diana

„Nagyon elégedett vagyok Csaba munkájával. Az elvárásaimnak megfelelő lakást sikerült találnom általa a megfelelő áron. Az egész folyamatot zökkenőmentesen lebonyolította a lakás megtekintésétől a vásárlásig, a felmerülő kérdéseket gyorsan megoldotta. Csaba nagyon intelligens, segítőkész, jó kommunikációs képességgel megáldott ember. Mindenkinek szívesen ajánlom!”

M. Richárd

„Tisztelt Ingatlan Tulajdonos!

Amennyiben a tulajdonában lévő ingatlan eladásán gondolkodik, ajánlom szíves figyelmébe Bátky Csaba ingatlan értékesítőt, aki kellő szakmai tapasztalattal, ismeretekkel rendelkezik. Korrekt, megbízható. Az értékesítés során maximálisan az eladó szempontjai szerint jár el, igyekszik a lehető legmagasabb vételárat megszerezni. Az eladott ingatlannal kapcsolatos ügyintézést megfelelően koordinálja, segítségére van az eladónak és a vevőnek egyaránt.

Keressék Őt bizalommal!”

J. Mária

„Több ingatlanügynök után találkoztunk Csabával, aki nagyon hamar megértette, hogy milyen lakást szeretnénk vásárolni és még aznap 5-6 megtekintett lakás után meg is találtuk a megfelelőt. Csabával már első perctől megtaláltuk a közös hangot, egy nyílt, őszinte, pozitív, jóindulatú és segítőkész emberként ismertük meg. Mindenkinek csak ajánlani tudom, bátran forduljanak hozzá!”

K. Mária

„Teljes mértékben elégedett vagyok Csaba tevékenységével. Az ingatlan értékesítést állandóan nyomon követve, folyamatos kapcsolattartás mellett végezte. Végigkísérte az értékesítés folyamatát az ingatlan átadásig.Minden tekintetben maximálisan képviselte az eladó érdekeit.Az értékesítési megállapodásban foglaltaknak maradéktalanul eleget tett. Tapasztalatai alapján segítséget nyújtott a korrekt eladási ár meghatározásában. Hozzáértésének és rugalmasságának köszönhetően az ingatlan három hónap alatt új gazdára talált. 

Teljesen jó szívvel és őszintén tudom ajánlani Őt!”

Nagy Lászlóné

„Őszintén szólva először nem szerettem volna  ingatlanost bevonni a lakásom eladásába, mégis a legjobb döntésemnek tartom, hogy Csabára bíztam a lakásom eladását. Megbízható, pontos és szavatartó szakember.  A lakásom eladását végig a szívén viselte, mindenről azonnal tájékoztatott, így pontosan tudtam, hogy hol tartok az eladásban.  Mindenkinek szívből ajánlom, ha egy megbízható ingatlanossal szeretné gördülékenyen eladni az otthonát!”

R. Barbi

„Hálás vagyok, hogy Csaba segítségével és közbenjárásával nagyon gyorsan talált gazdára a Palotanegyedben lévő ingatlanunk. Kiváló fotókat és leírást készített a lakásról, és nagyon rugalmasan terelgetett minket a lehetőségek között. Szakértelme és emberismerete gyorsan meghozta munkája gyümölcsét, így 2 hónapon belül a szerződést is sikerült aláírni. Csak ajánlani tudom!”

K. Zsuzsa