Close

Budapest XIV. kerület, Kövér Lajos utca 61.

Ár: 44.9 millió Ft

Alapterület

Alapterület

60 nm

Szobák

Szobák

2+1

Emelet

Emelet

magasföldszint

Állapot

Állapot

Ingatlan leírása

Eladásra kínálunk Kiszuglóban, a Kövér Lajos utca 61. szám alatt egy

-60 nm alapterületű
-magasföldszinti
-jó állapotú
-2+1 szobás
-dél-nyugati fekvéséből eredően NAPÉNYES
-gázcirkós
-tehermentes
-CSENDES lakást!

A lakás egy négyemeletes, lift nélküli társasház magasföldszintjén található, alatta egy szuterén alagsori lakással. A társasházban 13 albetét lett kialakítva. A közös költség részét képző felújítási alapot jól használja ki a közösség, hiszen a ház tetőterének fa gerendáit betongerendákkal cserélték ki (ezáltal betonfödémet kialakítva), a kéményeket korszerűsítették, mindegyiket a fűtésnek megfelelően kibélelték. Jelenleg az udvari külső homlokzat, valamint az utcai erkélylemezek aljainak javítása folyik. A közeljövőben tervben van a lépcsőház újra festése, javítása. A házhoz tartozik egy hátsó elszeparált kerthelyiség, ami kitűnő helyszíne a kikapcsolódásnak, a gyerekeket le lehet engedni minden félsz nélkül, látótávolságon belül, illetve könnyed időtöltést nyújthat baráti összejövetelek alkalmával.

A lakásban a vízhálózatot műanyag és réz csövekre cserélték. Mivel a lakás melegét 1992-ben még régi villanykályha adta, ezért már akkor korszerűsítették a villanyvezetékeket és kialakításra került a 3×25 amperes hálózat. A lakás belmagassága 295 cm.

Fenntartása:

A jelenlegi megállapított közös költség 18.205,-Ft/hó, mely tartalmazza a korlátlan vízhasználatot, valamint 5.700,-Ft rész a felújítási alapot. A lakás melegét gázcirkó adja, melynek általány díja kb. 11.000,-Ft/hó.

Környék és közlekedés:

A környék ellátottsága kiváló, hiszen 5-10 perc sétára találhatóak élelmiszerboltok, éttermek, óvodák, iskolák, játszóterek, egészségügyi szolgáltatások, parkok! Az Uzsoki Utcai Kórház csupán 10 perc séta! Pár percre található a Thököly út, ahol a 7, 8E, 110, 112, valamint 133E buszokkal 12 perc alatt megközelíthető a Keleti Pályaudvar, ahonnan az M2-es és M4-es metróval a város főbb csomópontjai gyorsan és zökkenőmentesen elérhetőek!

Ajánlom:

Leginkább fiataloknak vagy a szép korú egyedülálló korosztálynak, akiknek fontos a békés, zöld környezet, a friss levegő, de emellett nem akarnak lemondani a gyors közlekedésről, a biztonságos környékről és a belváros közelségéről.

Ha megtekintené, vagy kérdése lenne, hívjon bizalommal, állok szíves rendelkezésére!